ФК „Дунав" почете треньора Валентин Ангелов

0

Треньорът на Магомед Рамазанов получи специален плакет и тениска с послания от всички футболисти на русенския клуб

Футболен клуб „Дунав" почете треньора Валентин Ангелов.

Футболен клуб „Дунав" - Русе избра специален начин да отдаде почит на един от най-изтъкнатите спортни деятели в града. В социалната мрежа Facebook, от официалната страница на клуба съобщиха, че ръководството, футболистите и целият щаб са решили да използват дербито с Локомотив (Горна Оряховица), за да почетат треньора по свободна борба Валентин Ангелов.

Ангелов, който наскоро прослави Русе на Олимпийските игри в Париж като наставник на олимпийския шампион в свободната борба Магомед Рамазанов, получи специално признание от футболния клуб. За неговия огромен принос към града, Ангелов бе удостоен със специален плакет и тениска, съдържаща послания от всички футболисти на русенския клуб.

Това жест на признателност подчертава важността на спортните постижения за общността на Русе и демонстрира солидарността между различните спортни дисциплини в града. Футболен клуб „Дунав" - Русе показва, че цени не само футболните успехи, но и постиженията на русенските спортисти в други области.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари