Филип Плейн стана баща за четвърти път

0
Дизайнерът и румънският модел посрещнаха нов член на семейството
Дизайнерът и румънският модел посрещнаха нов член на семейството Снимка: Wikimedia

Дизайнерът и румънският модел посрещнаха нов член на семейството

Известният немски дизайнер Филип Плейн отново е в центъра на вниманието, след като стана баща за четвърти път. Този път обаче, майката на новороденото му дете не е Лучия Бартоли, с която той има двама синове и дългогодишна връзка, а румънският модел Андреа Сасу.

Краят на връзката с Лучия Бартоли

Филип Плейн и Лучия Бартоли бяха заедно в продължение на пет години, но връзката им беше изпълнена с раздели и събирания. Въпреки опитите им да запазят отношенията си, те окончателно се разделиха. Според медийни източници, причината за раздялата е изневяра от страна на Плейн, който е имал афера с Андреа Сасу.

Андреа Сасу - новата жена в живота на Плейн

Андреа Сасу е румънски модел, известен със своята изящност и многобройни пластични операции. Тя е дефилирала за марки като „Роберто Кавали“, „Долче и Габана“ и „Филип Плейн“. През 2015 г. Сасу е работила като пиар на дизайнера, а постепенно успява да завладее и сърцето му. Двамата се сгодяват през 2017 г., като Андреа дори си татуира името му. Въпреки това, връзката им не продължава дълго и те се разделят малко след обявяването на годежа.

Новото начало

След раздялата с Лучия Бартоли, Филип Плейн намира утеха в обятията на Андреа Сасу. Двамата започват нова глава в живота си с раждането на четвъртото дете на дизайнера. Въпреки че връзката им е била краткотрайна, те изглежда са запазили добри отношения и са готови да отглеждат детето си заедно.

Филип Плейн продължава да бъде една от най-обсъжданите личности в модния свят, не само заради своите дизайнерски постижения, но и заради личния си живот. С новото попълнение в семейството си, той отново привлича вниманието на медиите и обществеността.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Пиуенцатаа
    Сигурно пуенцета са унанорали върху този пост!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари