Фалшива тревога вдигна на крак огнеборците в Русе

0
Пожарникарите реагираха на сигнал за задимяване във входа на жилищна сграда на улица "Родопи"
Пожарникарите реагираха на сигнал за задимяване във входа на жилищна сграда на улица "Родопи" Снимка: Русе Медиа / Архив

Пожарникарите реагираха на сигнал за задимяване във входа на жилищна сграда на улица "Родопи"

Три пожарни инцидента за денонощие в Русенско.

Екипите на Районна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (РДПБЗН) - Русе са реагирали на три сигнала през изминалото денонощие, съобщиха от институцията.

Пожар в село Острица

На 23 октомври 2024 година, в часовия диапазон между 11:49 и 13:00 часа, пожарникари от Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" (РСПБЗН) - Две могили са реагирали на сигнал за горящи сухи треви и храсти в нерегламентирано сметище в село Острица.

Инцидент на улица "Агликина поляна"

В същия ден, между 18:37 и 19:00 часа, екип от Първа РСПБЗН - Русе е потушил пожар в отпадъци, сухи треви и храсти на улица "Агликина поляна" в Русе. Инцидентът е овладян без материални щети.

Фалшива тревога на улица "Родопи"

Вечерта на същия ден, в 19:58 часа, екип на Първа РСПБЗН - Русе е реагирал на сигнал за задимяване във входа на жилищна сграда на улица "Родопи". При проверката на място е установено, че няма пожар, а задимяването е причинено от запалена печка на твърдо гориво от живущ в сградата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари