Евакуираха хотел в Италия заради пожар

0
Около 40 души са в болница
Около 40 души са в болница Снимка: en.abanoterme

Около 40 души са в болница

Повече от 270 души бяха евакуирани от хотел в град Абано Терме, разположен в северната част на Италия, след като през нощта избухна пожар, съобщи италианската агенция АНСА. Вследствие на инцидента около 40 души са получили медицинска помощ заради вдишване на дим, като по-късно са откарани в болница.

Спасителните екипи са успели да евакуират всички гости на хотела, а огънят е потушен преди разсъмване. По първоначални данни, пожарът е възникнал в сервизно помещение на втория етаж и бързо е предизвикал разпространение на дим из цялата сграда.

Семейство с малко дете, което се е намирало на шестия етаж, е било спасено без наранявания с помощта на противопожарна стълба.

Град Абано Терме, с население от около 20 000 души, е известен с термалните си извори и привлича множество туристи като популярен спа курорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари