Есента чука на вратата с променливо време

0
Слънце, дъжд и вятър - прогнозата за 11 септември
Слънце, дъжд и вятър - прогнозата за 11 септември

Слънце, дъжд и вятър - прогнозата за 11 септември

Утре, 11 септември 2024 година, слънцето ще си играе на криеница с облаците над България. В София, очаквайте слънчеви лъчи да надничат през прозорците ви сутринта, сякаш ви канят на утринно кафе навън, но не се хващайте много на бас, защото следобед облаците може да решат да пуснат по някой и друг дъждовен поздрав. Температурите ще танцуват между 20°C и 25°C, идеално за онези, които още не могат да решат дали да облекат есенното яке или да се хванат за последните летни дни.

На изток, в Китен, морето ще е в настроение за малко вълни, с температури около 25°C - перфектно за тези, които обичат да се разхождат по плажа, но да не забравят чадъра, защото може да се изсипе кратък, но буреносен дъжд, колкото да ви напомни, че лятото си отива.

А за любителите на планината, там ще е малко по-хладно, с шанс за дъжд, който може да ви изненада като неочакван гост на пикник. Вятърът ще е в настроение за леки шеги, особено в западните части, така че ако решите да пуснете хвърчило, дръжте го здраво!

И не забравяйте, приятели, ако ви хване дъждът, помнете, че това е просто природата, която решава да полее градината си. А ако слънцето ви се усмихне, излезте и му се усмихнете обратно, защото утре е още един ден, в който можем да се радваме на всичко, което времето ни предлага - с малко хумор и много настроение!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Въпрос
    И що стана с глобалното затопляне?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари