Ернестина Шинова: Това е поредното чудо в моя живот

2
Актрисата, която намери нова роля в живота - баба
Актрисата, която намери нова роля в живота - баба Видео: NOVA

Актрисата, която намери нова роля в живота - баба

Ернестина Шинова, една от най-талантливите и обичани актриси в България, не само впечатлява със своите роли на сцената и екрана, но и със своята многолика и динамична личност. Освен че е популярна съпруга на режисьора Андрей Слабаков, от няколко месеца тя е и горда баба.

Шинова споделя радостта и възхищението си от новото попълнение в семейството в предаването „Събуди се“. В студиото на предаването, тя откровено разказва за своето внуче и емоциите, които изпитва като баба.

„Това е поредното чудо в моя живот. Внучката ми е прекрасна. Тя е синеока. Научила се е да пищи. В момента си пробва гласа. Може би държа в прегръдките си едно велико сопрано. Божествено е. Влюбена съм. Пожелавам го на всички жени - да държат в ръцете си това чудо“, сподели актрисата.

За Ернестина Шинова, внучката ѝ не е просто нов член на семейството, а истинско чудо, което носи неизмерима радост и любов. Внучката, синеока и вече проявяваща гласовите си способности, вероятно ще следва стъпките на своите известни роднини и ще впечатли света със своите таланти.

Актрисата не крие вълнението си и дълбоката любов, която изпитва към малката си внучка. Тя подчертава колко е важно за нея това ново преживяване и как новият ѝ статус на баба е едно от най-ценните и вдъхновяващи събития в живота ѝ.

Ернестина Шинова е известна със своите роли в театъра и киното, но също така е известна и с активната си обществена позиция и участия в различни социални инициативи. Сега, като баба, тя споделя новите си преживявания и радости с всички свои почитатели и близки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    ами явно
    си някой лузър, на който все друг му е виновен за дереджето!Още оплаквания ще чуем ли?!? Сигурно Андрей Слабаков го познават много повече хора, отколкото е кръгът на твоите познати, а и това което ще остане след него ще е повече от това след тебе! Така че, лей сълзи и бърши сополи, не впечатляваш никого! А, и да знаеш, тарикат мъж не писка, оправя се сам! 😁😁😁
  • 2
    3
    птица
    До предното чупело. Не съм рошав некадърник, наркоман с влиятелен татко. Или може би това е Бг кОлтура?!
  • 0
    2
    а ти кво
    завиждаш ли?!? Ами пробвай се може и да те изберем!😁😁😁
  • 2
    1
    птица
    А предното чудо беше този рунтав некадърник мъжа ти с 10000 евро на месец. Така нямате нужда изобщо да работите цял живот.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари