Емоции на сцената: Предложение за брак по време на концерт на Миро

0
Басистът на групата SoulBmoll поиска хоровия диригент Марина Колева за своя спътница в живота
Басистът на групата SoulBmoll поиска хоровия диригент Марина Колева за своя спътница в живота Снимка: Миро / Facebook

Басистът на групата SoulBmoll поиска хоровия диригент Марина Колева за своя спътница в живота

На сцената в Бургас, по време на турнето на Миро, публиката бе свидетел на един от най-вълнуващите моменти на вечерта, когато басистът на групата SoulBmoll, Емилио Мархолев, изненада всички с предложение за брак към своята дългогодишна приятелка, Марина Колева. С развълнуван глас, тя отвърна с радостно „Хиляди пъти „Да“, което накара присъстващите да избухнат в аплодисменти и възторг. Вечерта в Бургас беше заредена не само с музикални емоции, но и с лични моменти, които направиха концерта незабравим.

Миро, който продължава своето „Турне 2024“, сподели в социалните мрежи своите впечатления от събитието с думите: „Беше вълшебна вечер в Бургас. Благодаря Ви, че бяхме заедно. Още един път честито на Емо и Марина.“

По-късно, Марина Колева, която е хоров диригент, не скри своето щастие и сподели в своя Фейсбук профил емоционално послание, изпълнено с благодарност и любов: „Любовта е за смелите! Благодаря ти, Емилио Мархолев! Благодаря и на всички присъстващи и въвлечени в организацията на приказния миг!“

Турнето на Миро, което стартира през юни с грандиозен концерт в препълнения Античен театър в Пловдив, продължава да радва публиката в различни градове на страната. До момента музикантът е представил своето шоу в Плевен, Велико Търново и Бургас, а предстоящите дати включват Стара Загора, Варна и Русе. Големият финал ще се състои в зала 1 на НДК на 18 октомври, където Миро и неговият екип от талантливи музиканти, включително вокалното трио Trinity, ще завършат турнето с незабравимо представление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари