Еманюел Макрон: В социалните мрежи също има правила

1
Френският президент: Задържането на Павел Дуров не е политическо, решението е на съдиите
Френският президент: Задържането на Павел Дуров не е политическо, решението е на съдиите Снимка: Еманюел Макрон / Facebook

Френският президент: Задържането на Павел Дуров не е политическо, решението е на съдиите

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че арестуването на създателя на приложението Telegram, Павел Дуров, не е продиктувано от политически съображения, а е част от активно съдебно разследване.

Макрон категорично подчерта, че задържането на Дуров е резултат от решение на независимата съдебна система, а не от намеса на правителството. Освен това той подчерта важността на спазването на законите както в социалните мрежи, така и в реалния живот, отбелязвайки, че свободата на действие трябва да се упражнява в рамките на закона, който защитава правата на гражданите.

Павел Дуров бе задържан във Франция по обвинения за участие в различни престъпни дейности, включително разпространение на детска порнография, измами и киберпрестъпления. Обвиненията също така включват отказ от сътрудничество с властите при разследването на престъпления, извършвани чрез Telegram. Въпреки всичко, Дуров твърди, че няма връзка с престъпната дейност и изразява готовност да се бори с обвиненията срещу него.

Френският съд удължи ареста на Павел Дуров с още 48 часа след задържането му на летище Бурже край Париж. От Telegram коментираха, че задържането на техния основател е абсурдно и настояват, че той спазва всички закони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Аз
    Всеки който не дава исканата информация на западните политици е виновен за разпространение на детска порнография, наркотици и други подобни.
  • 7
    1
    Мухахахахаха
    Припомням,че жалкият Бабоеб Макрон беше обвиняем,че по негово нареждане са изтекли много лични данни на потребители на Фейсбук през 2020-та година в разгара на корона пандемията.Така че този негролюб е последният който може да говори за спазване на правила в социалните мрежи.Да ходи да го ебе баба Бриджит със страпона мухахахахахахахаха
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари