Елисее Су: Новата надежда на Дунав

0
Дунав Русе подписва с осми нов играч в навечерието на затварянето на трансферния прозорец
Дунав Русе подписва с осми нов играч в навечерието на затварянето на трансферния прозорец

Дунав Русе подписва с осми нов играч в навечерието на затварянето на трансферния прозорец

"Драконите" от Дунав Русе официално обявиха, че ще се подсилят с осми нов футболист преди края на летния трансферен прозорец. Новото попълнение е 24-годишният халф Елисее Су, който ще добави свежи опции както в средата на терена, така и на дефанзивни позиции. С привличането на Су, селекцията на Дунав се счита за завършена.

Родом от Абиджан, Кот д'Ивоар, Елисее Су идва в Русе от елитния местен клуб SOL FC. Клубът вече е във финалната фаза на уреждането на документите, като новото попълнение вече премина през период на адаптация с отбора, преди да подпише своя договор.

Това придобиване се очаква да затвори списъка на новите попълнения на Дунав, което ще даде възможност на треньорския щаб да се съсредоточи върху оптимизацията на състава и тактическите разигравания за предстоящия сезон. Елисее Су ще внесе динамика и допълнителна дълбочина в играта на тима.

Екипът на Дунав Русе отправя топли пожелания на новото попълнение: "Много късмет при нас, Ели!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Върл Украинофил
    Ръшлямистанците да си вдигат куфарчетата и да заминават за жалката им родина ТероруZZшламия. България няма нужда от такива национални предатели! РУК за Ръша!
  • 10
    7
    Българин
    До 6 Абе тъп русофилистик, Елисее Су е футболист и подписва с ФК "Дунав", а Виталий Кучер е волейболист и ще е част от отбора на ВК "Дунав" - Русе. Малеееее, какви тъпунгери са това русофилистиците, не правят разлика между футбол и волейбол
  • -5
    6
    Върл Русофил
    Този примат не е проблем, генът им е такъв, че са здрави и атлетични, неслучайно са навсякъде в спорта. Проблем е онзи бледен юноша от усрайна, който сме прибрали, за чий хуй ни е това педерасче усраинско???
  • -4
    5
    Мухахахахаха
    До 3 Куролап бесарабски,готвиш ли си вече геврека за Елисе Суу мухахахаха
  • -3
    4
    русенка
    Защо в много европейски държави в спортните им отбори има много чужденци? Дори на тазгодишната олимпиада имаше уж български медалисти.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари