Електронна музика и зрелищно шоу превземат Русе

1
Дунавският град е домакин на тунинг изложение Maska
Дунавският град е домакин на тунинг изложение Maska

Дунавският град е домакин на тунинг изложение Maska

Русе се подготвя за зрелищен фестивал, съчетаващ електронна музика и впечатляващи визуални ефекти. Събитието, наречено Ruse Light & Rhythm Fest, ще предложи на жителите и гостите на града уникално преживяване, включващо лазерно, акробатично и трансформърс шоу.

Организаторите от общинска фондация "Русе - град на свободния дух" са подготвили богата програма, която ще започне тази вечер. Централно място в събитието заема сливането на музика и светлина, създавайки неповторима атмосфера за всички присъстващи.

За музикалното настроение на феста ще се погрижат диджей D-TRAX и МС Mickey, които ще изпълнят разнообразни електронни композиции. Танцовата формация Yoli Dance ще допринесе за визуалната част от шоуто с атрактивни изпълнения на сцената.

Организаторите са подготвили и специални изненади за публиката. Сред тях са акробатична циркова хореография, съчетана с впечатляващо лазерно осветление, както и трансформърс шоу, което ще включва зашеметяващи светлинни и пироефекти. Водещ на светлинното шоу ще бъде Анди Фолкнър, който ще допринесе за цялостното визуално изживяване.

Успоредно с Ruse Light & Rhythm Fest, днес Русе е домакин и на друго вълнуващо събитие - тунинг фестивала Maska. Програмата на Maska включва изложба на автомобили с технически иновации, което ще привлече вниманието на любителите на моторни превозни средства.

Вечерта ще продължи с нощно дрифт шоу, което ще демонстрира майсторството на водачите в контролираното поднасяне на автомобилите. Допълнително ще има стънт шоу с мотоциклети и акробатични изпълнения, които обещават да държат публиката в напрежение.

Организаторите на Maska са помислили и за важността на безопасността на пътя. В рамките на фестивала ще се проведат демонстрации, насочени към повишаване на вниманието към отговорното шофиране. Тези инициативи целят да напомнят на участниците и зрителите за значението на безопасното поведение по време на движение.

Двете събития - Ruse Light & Rhythm Fest и тунинг фестивалът Maska - обещават да превърнат Русе в център на забавлението, привличайки почитатели на електронната музика, автомобилите и зрелищните шоута. Жителите и гостите на града ще имат възможност да се насладят на разнообразна програма, съчетаваща музика, светлина, адреналин и технологични иновации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    1
    chez
    и естествено никъде не беше споменато къде ще се намира... Уникални сте както винаги.... нямам думи просто
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари