Едно Дунавско сърце спря да бие!

6
Валентин Георгиев, един от емблематичните фенове на ВК „Дунав“ Русе, почина на 44-годишна възраст
Валентин Георгиев, един от емблематичните фенове на ВК „Дунав“ Русе, почина на 44-годишна възраст Снимка: ВК "Дунав" Русе / VC "Dunav" Ruse / Facebook

Валентин Георгиев, един от емблематичните фенове на ВК „Дунав“ Русе, почина на 44-годишна възраст

Валентин Георгиев, един от емблематичните фенове на ВК „Дунав“ Русе, почина внезапно на 44-годишна възраст.

На 24 юни 2024 година, спортната общност в Русе и всички фенове на „Дунав“ преживяха тежка загуба с внезапната смърт на Валентин Георгиев. На 44 години, той бе един от най-емблематичните и предани фенове на волейболния отбор „Дунав“, които са пример за отдаденост и любов към своя отбор.

Валентин Георгиев беше не просто фен, а символ на духа и подкрепата за „Дунав“. Той не пропускаше нито един мач на своя любим отбор, независимо дали те се играеха у дома или извън Русе. За него разстоянието никога не беше пречка, когато ставаше въпрос за подкрепа на „Дунав“.

“Едно истинско ДУНАВСКО сърце ни напусна внезапно,“ споделиха от клуба. Валентин беше изключително позитивен човек, отдаден изцяло на каузата и марката „ДУНАВ“. Той бе до отбора във всеки един домакински мач, както и във финалите в Стара Загора, а тази година и в София, където заедно с тях вдигна купата на България.

От екипа на ВК „Дунав“ и целия отбор изразиха своите съболезнования към семейството и близките на Валентин. “Почивай в мир, бат Вальо! Завинаги един от нас!“ – с тези думи те почетоха паметта на своя верен фен и приятел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари