Джо Байдън и Володимир Зеленски ще проведат двустранна среща във Вашингтон

0
Президентите на САЩ и Украйна ще разговарят на 11 юли
Президентите на САЩ и Украйна ще разговарят на 11 юли Снимка: АП / БТА

Президентите на САЩ и Украйна ще разговарят на 11 юли

На предстоящата среща на върха на НАТО във Вашингтон на 11 юли, президентите на Съединените щати и Украйна ще проведат двустранна среща, съобщиха световните агенции, цитирайки Белия дом.

По време на тази среща, президентът Джо Байдън ще засвидетелства непоклатимата подкрепа на Съединените щати за Украйна, която продължава да се защитава срещу руската агресия. Говорителката на Белия дом Карин-Жан Пиер заяви: „Президентът Байдън ще използва тази възможност, за да подчертае ангажимента на нашата страна към Украйна в тези трудни времена.“

Двустранната среща между президентите на САЩ и Украйна ще предхожда заседанието на НАТО - Украйна, което също е планирано за 11 юли. Тези срещи са от критично значение за укрепване на съюзническите връзки и координация в подкрепа на украинската независимост и суверенитет срещу продължаващите военни действия от страна на Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Куролап Зеленски
    Аз всъщност имам съпруг,тая съпруга е колкото за пред публиката....
  • 1
    8
    Зеленски Хуйло
    Съпругата на Зеленски се отметна от мъжа си: списъкът с любовници говори много! **** https://www.youtube.com/watch?v=jJ8rngMaIlY
  • 5
    7
    Путин Хуйло
    С моят истеричен коментар под номер 5 всъщност исках да кажа: Зеленски беше президент на една корумпирана и обладана от бандеронацизъм държава. В нормалните държави по време на военна агресия не се провеждат избори,но бандеронацистка УСрайна никога не е имала нищо общо с нормалните държави. Избори под дулата на оръжия се провеждат единствено и само в Империята на злото, за да може да бъде преизбрано за стотни път един посран памперс с алцхаймер на име БайПън.И докато не съм забравил: КУР за Зеленски и БайПън и слугите им в България!
  • 12
    6
    Друсаляци
    Представям си срещата между двамата: единият на украински памперси и хапчета за деменция, другият на американски кокаин! Ще липсват малко руски фойерверки над Вашингтон, но и това може да се уреди лесно! Крутó, както казват братята руси!
  • -16
    5
    До така нареклия се русенец...
    Зеленски е президент на една нападната и варварски атакувана държава. В нормалните държави по време на военна агресия не се провеждат избори. Избори под дулата на оръжия се провеждат единствено и само в Империята на злото, за да може да бъде преизбрано за стотни път едно вманиачено джудже - диктатор
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари