Джо Байдън: Джесика, обичам те, може би ще успееш да ми намериш работа!

1
Президентът на САЩ отправи шеговита молба към холивудската звезда Джесика Алба
Президентът на САЩ отправи шеговита молба към холивудската звезда Джесика Алба

Президентът на САЩ отправи шеговита молба към холивудската звезда Джесика Алба

Президентът Джо Байдън се пошегува с актрисата Джесика Алба по време на прием в Белия дом, посветен на Месеца на испаноезичното наследство. Държавният глава на Съединените американски щати (САЩ) привлече вниманието с шеговитата си молба към холивудската звезда да му намери работа, пише Ройтерс.

Събитието, което се проведе в официалната резиденция на американския президент, беше посветено на отбелязването на културното наследство на испаноезичната общност в страната. По време на приема Байдън се обърна към Джесика Алба с думите: "Джесика, ако съм наистина добър, може би ще успееш да ми намериш работа? Боже, обичам те".

Преди да отправи шеговитата си молба, президентът изрази благодарност към актрисата за нейното представяне и отбеляза многостранните ѝ таланти и постижения: "И между другото, Джесика, благодаря ти за представянето. Виждам, че си актриса, продуцент, адвокат, автор и знаеш как да изграждаш компании".

Коментарът на Байдън идва на фона на спекулациите относно политическото му бъдеще. На 21 юли 2024 година той обяви решението си да се оттегли от президентската надпревара през 2024 година. Това решение беше взето след натиск от страна на партийните лидери на Демократическата партия, които изразиха загриженост относно възрастта на президента и способността му да изкара още един мандат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари