Джо Байдън: Аз съм този, който спря Путин

0
Президентът на САЩ нарече руския лидер "диктатор-убиец" и "чист разбойник"
Президентът на САЩ нарече руския лидер "диктатор-убиец" и "чист разбойник"

Президентът на САЩ нарече руския лидер "диктатор-убиец" и "чист разбойник"

Джо Байдън направи смели изказвания, в които се обяви за единствения лидер, способен да спре руския президент Владимир Путин. Тези твърдения идват на фона на продължаващата война в Украйна и усилията на международната общност да подкрепи украинския народ.

Байдън срещу Путин

В интервю за ABC, Байдън подчерта, че само той може да се противопостави на Путин и да го спре. Той нарече руския лидер "диктатор-убиец" и "чист разбойник", който води неморална война срещу украинския народ. Тези изказвания са част от по-широката му стратегия за противопоставяне на руската агресия и за защита на интересите на САЩ и съюзниците им.

Исторически паралели

По време на посещението си в Нормандия, Байдън направи сравнение между Путин и Адолф Хитлер, като постави знак за равенство между тях. Той сравни щурма на плажовете в Нормандия, довел до победата на съюзниците над нацистите в Европа, с кампанията за противопоставяне на руската агресия в Украйна. Това сравнение подчертава сериозността на ситуацията и необходимостта от решителни действия.

Военна помощ за Украйна

Байдън активно работи за осигуряване на военна помощ за Украйна. Той обяви нов пакет военна помощ на стойност 225 милиона долара, който включва боеприпаси за високомобилната артилерийска ракетна система HIMARS, минометни системи и артилерийски боеприпаси. Освен това, Байдън подписа пакет от 95 милиарда долара за национална сигурност, който включва значителна помощ за Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    Нормален
    И на "Мухахахахаха" вече ми се правят русофилите, в стремеж да прикрият долния си русофилистичен уклон. Поредните надежди овчи, кремълската вулва да бъде реабилитиран от световната общественост. Няма да му се размине на късокракото фаше-Хага го очаква!
  • 1
    8
    Мухахахахаха
    Аз съм некъпаният смрадлив небинарен и анално олабен травестит Путин Хуйло,а това което исках да напиша е,че насраният дементен олигофрен БайПън няма да доживее изборите през ноември,защото сигурно ще падне в тоалетната с главата напред.Иначе на всеки е ясно,че корумпираният насран коевски наркоман Зеленски ще увисне на въжето,обесен за краката,както беше обесен неговият идол фашиста Мусолини или ще си пръсне сам главата както другият му идол Адолф! КУР за Зеленски и бандеронацистите!
  • -1
    7
    Мухахахахаха
    И на "Нормален" вече ми се правят русофилите, в стремеж да прикрият долния си русофилистичен уклон. Поредните надежди овчи, че с евентуалното идване на откачалката Тръмп, политиката на САЩ ще се промени спрямо престъпна пРоссия. Трябва да е ясно, че кремълското недъгаво същество "Цар - плъх" ще увисне на въжето, подобно на Садам, на Кадафи, или ще завърши живота си като идола Адолф ...
  • 1
    6
    Нормален
    Аз съм миризливият некъпан смрадлив травестит Путин Хуйло,както вече сте се досетили.На всеки с една мозъчна гънка е ясно,че клоаката ФАЩ заминава в канала заради този жалък посран изкуфял дядка БайПън.Тръмп ще го отвее на изборите ако посраният дядка не се спомине дотогава,което е много вероятно.Дотогава и зеленясалият посран наркоман в Киев ще бъде провесен за краката от първия уличен стълб!
  • -10
    5
    Нормален
    Прав е Президент Байдън. Пред САЩ няма друга алтернатива. Тръмп не е стока, доказан престъпник, с влязла в сила присъда, но русофилите му се кефят, защото се надяват да реабилитира идола им "цар путан-къси", както и да се опростят греховете на пРоссия в подпалването на война и убийството на хора в Европа.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари