Джена: България заема безценно място в сърцето ми

0
Емоционално послание на Джена към сънародниците ни за празника
Емоционално послание на Джена към сънародниците ни за празника Видео: NOVA

Емоционално послание на Джена към сънародниците ни за празника

В Деня на независимостта на България, една от най-популярните фигури в българската музикална сцена - певицата Джена, гостува в сутрешния блок "Събуди се". Изпълнителката, известна с рядкото си появяване в медиите, но с милиони слушатели на песните си, сподели своите мисли за празника и връзката си с родината.

С искрени думи Джена отправи своето празнично послание към сънародниците си: "Честит празник, България! Нека да бъдем винаги здрави и уверени! Ние сме горди българи – да пазим това, което имаме, защото имаме не само история и традиции. Ние сме народ, който вярва в семейството, който се крепи на семейството и духа на християнската сила. Пожелавам на всички българи днес да събудят и поддържат този дух".

В интервюто певицата разкри дълбоката си връзка с България, споделяйки, че родината заема изключително важно място в сърцето ѝ. Тя подчерта своя интерес към българската история, признавайки: "Израснала съм с много истории за нашата страна. Много се интересувам от история и смятам, че съм прочела доста неща за съществуването ни".

Особено вълнуващо Джена говори за любовта си към българския фолклор. "Обичам българския фолклор до такава степен, че чувствам дори някаква болка, когато изпълнявам бавните народни песни", сподели тя, разкривайки дълбоката си емоционална връзка с традиционната музика. Певицата добави: "За мен България е не само тясно свързана с фолклора, но и с много ценности, обичаи и традиции".

В края на интервюто Джена изрази благодарност към своите родители, които са ѝ предали любовта към родината. Това признание подчертава важността на семейството в изграждането на национална идентичност и патриотизъм - теми, които резонират силно с нейното послание за Деня на независимостта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари