Джаз вечер в сърцето на Русе

0
Биг Бенд и Роси Овчарова ще изпълнят световни хитове
Биг Бенд и Роси Овчарова ще изпълнят световни хитове Снимка: Иво Ботев / Архив

Емблематични композиции ще звучат на 24 септември от 17:30 часа

Джаз вечер в сърцето на Русе. Биг Бенд и Роси Овчарова ще изпълнят световни хитове.

Русенци и гостите на града ще имат възможност да се насладят на великолепна джаз музика този уикенд. Доайенът на русенската духова музика Димчо Рубчев сподели в социалните мрежи вълнуваща новина за предстоящ концерт на Биг Бенд Русе.

"Почивните дни и хубавата музика никога не са достатъчни. Е, празниците свършват, но музиката продължава", пише диригентът на бенда.

Концертът ще се състои на 24 септември 2024 година от 17:30 часа пред емблематичното за града Доходно здание. Биг Бенд Русе, заедно с талантливата вокалистка Роси Овчарова, ще представят програма, включваща някои от най-емблематичните джаз композиции в световната музика.

Това събитие е чудесна възможност за жителите и гостите на Русе да се потопят в атмосферата на класическия джаз, изпълнен от едни от най-талантливите музиканти в града. Биг Бенд Русе е известен със своите впечатляващи изпълнения, а Роси Овчарова е призната за своя чаровен и мелодичен глас.

Концертът е част от културния календар на град Русе и се очаква да привлече както любители на джаза, така и случайни минувачи, които ще имат възможност да се насладят на безплатно музикално изживяване в центъра на града.

Димчо Рубчев призовава всички любители на добрата музика да не пропускат това събитие: "Насладете се на едни от най-емблематичните джаз парчета в световната музика, изпълнени от Биг Бенд Русе и очарователната ни вокалистка Роси Овчарова", завършва той своето съобщение.

Събитието е отлична възможност за русенци да удължат празничното настроение и да започнат новата седмица с позитивни емоции, потопени в магията на джаз музиката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари