Дядото на младежа, причинил смъртоносна катастрофа: Влюбил се в едно момиченце от еленските села и затова стана фалът!

0
17-годишният ученик е управлявал колата на баща си
17-годишният ученик е управлявал колата на баща си Видео: NOVA

Инцидентът стана на пътя София - Варна

Таксиметрови шофьори излязоха на протест заради тежката катастрофа, която стана в понеделник на пътя Варна - София. При инцидента загина техен колега и брат му. Произшествието беше предизвикано от неправоспособен 17-годишен водач, който е с два счупени крака. Часове след катастрофата, младежът беше задържан.

Часове след катастрофата, младежът беше задържан. Оказа се, че той е управлявал колата на баща си. „Влюбил се в едно момиченце от еленските села и затова стана фалът. Досега не е взимал колата. Ние не сме го чули. Ако бяхме – щяхме да го спрем. Като станахме към 4:30 ч., него и колата ги нямаше”, сподели дядото на непълнолетното момче, предаде NOVA.

Под полицейска охрана. До 5 г. лишаване от свобода го грози. Ако се докаже, че някой от родителите е предоставил съзнателно автомобила на сина си, го грози повдигане на обвинение като съучастник. „Мярката „Задържане под стража” е за срок до 48 часа. Тя е по-ниска от обичайното, защото лицето е непълнолетно. От здравословното му състояние зависи дали тя ще се гледа в съда, или в болничното заведение”, посочи наблюдаващият прокурор Даниела Харитонова.

Обвинението разпитва свидетели, но издирва и още. Назначени са експертизи. Авто-техническа ще доказва с каква скорост се е движил 17-годишният шофьор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Тези все не знаят
    отглеждаме си убийци, измет , никому не нужна и адски вредна #Язък за двамата братя, българи.# Това животно сега ще остане ненаказано, баща му - също.А кой , ако не той(родителът) е най - виновен, кой го учи да кара кола и да смята, че всичко му е позволено . Докога ще продължат да ни убиват скотове по пътищата?
  • 7
    4
    До 3
    как да прецени, след като е безмозъчен.
  • 10
    3
    dgd
    На мангалите все обстоятелствата им виновни. Ходил за булка. Мй ходи пеша бе. Сещам се преди години пак така един мангал тръгнал да си прави гонка с друг. Отзад в колата му 2 деца. Той хвърчи със 130 км/ч отзад децата се удратя по тавана и се размазват по стъклата. А мангала все обстоятелствата му виновни - имало някакъв си завой, много остър бил, не преценил бил - как ще прецениш като караш със 130.
  • 10
    2
    Делян Изпеевски
    Тоя нерез що не си гледа уроците или да се хвани да работи някъде, а вместо това тръгнал с кола, за чийто безнзин и данъци и винетки, той не е спечелил нито стотинка и тръгнал да гони някаква курва из Балкана. Масово са такива 17-годишните днес- това е то резултатът от 15 години управление на мутрите и Бойко на чело.
  • 11
    1
    Втрещен
    5 години... ебати гаврата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари