Двойка германци убиха украинки и отвлякоха бебето на едната

1
Жертвите са майката и бабата на детето
Жертвите са майката и бабата на детето Снимка: DPA / Архив

Жертвите са майката и бабата на детето

Германска двойка е обвинена в жестокото убийство на две украински бежанки и отвличането на тяхното бебе, предаде "Франс прес".

Според прокуратурата в Манхайм, жертвите са майката и бабата на отвлеченото дете, които са били убити с цел да бъде присвоено бебето.

Заподозрените са 43-годишен мъж и 44-годишна жена, които са били арестувани още през март, само седмица след извършването на престъплението. Според разследването, двойката е дрогирала 27-годишната украинска майка и нейната 51-годишна майка, преди да ги убие и да отвлече новороденото бебе.

Германската двойка от дълго време е искала дъщеричка и е планирала да отвлече бебе, което да представи за свое собствено дете. За целта жената се присъединила към група в "Телеграм", подпомагаща украинските бежанци, където се свързала с бъдещата жертва – 27-годишна бременна украинка.

След раждането на бебето, двойката поканила младата майка и нейната майка на вечеря в ресторант, където им дала приспивателни. Възрастната жена се почувствала зле, а двойката предложила да я закара в болница. Вместо това, те я отвели до езеро, където мъжът я убил, като я ударил с неизвестен предмет и хвърлил тялото ѝ във водата.

Малко по-късно младата майка и нейното бебе били отведени в Хокенхайм, близо до река Рейн, където жената била убита по същия начин, а тялото ѝ – подпалено. Полицията е открила овъгления труп на жената, което довело до разследване и арест на германската двойка.

Бебето е било поверено на институция, грижеща се за сираци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    фена на Путин
    Това са западноевропейските уроди. Неспособни да си начукат бебе, но свирепи да пречукат двама за да им отвлекат и обсебят тяхното. Какви жалки импотентни нищожества ! А вие скимтите за присъединяване с тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари