Две двойки близнаци се родиха за седмица в УМБАЛ "Медика"

0
Щастлива майка споделя вълнението си от раждането на своите близнаци
Щастлива майка споделя вълнението си от раждането на своите близнаци Снимка: Facebook / УМБАЛ "Медика Русе"

Щастлива майка споделя вълнението си от раждането на своите близнаци

В УМБАЛ "Медика Русе" тази седмица имаше двоен повод за празник, след като на бял свят се появиха две двойки близнаци. Щастливото събитие бе споделено от болничното заведение чрез публикация в социалните мрежи, която бързо привлече вниманието на обществеността.

Една от гордите майки, госпожа Стоянова, сподели своята радост и вълнение от появата на своите близнаци. Нейните мили думи бяха публикувани от болницата, показвайки топлината и любовта, с която новородените са посрещнати.

"Искам да изкажа сърдечна благодарност и признателност към отделенията по Акушерство и Неонатология за грижите, вниманието и любовта, с които посрещате новия живот!", сподели развълнувано госпожа Стоянова.

От своя страна, персоналът на болницата отправи сърдечни пожелания към госпожа Стоянова и нейните новородени: "Пожелаваме на госпожа Стоянова и мъниците много щастливи, споделени мигове!" Това послание подчертава не само медицинската грижа, но и емоционалната подкрепа, която УМБАЛ "Медика Русе" предоставя на своите пациенти.

Раждането на близнаци винаги е специално събитие, а появата на две двойки в рамките на една седмица прави случая още по-забележителен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Русенец
    Преди две-три седмици по улица Чипровци, близо до училището , падна високо изсъхнало дърво през деня и , слава Богу, не...
  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...