Две деца са сред пострадалите при катастрофата на пътя Русе - Бяла

2
Децата, на 11 и 14 години, са оставени за наблюдение в неврохирургия
Децата, на 11 и 14 години, са оставени за наблюдение в неврохирургия

Децата, на 11 и 14 години, са оставени за наблюдение в неврохирургия

Катастрофа на пътя Русе - Бяла. Сблъскали са се няколко автомобила. Четирима са пострадали и откарани в болница, от които две деца. По първоначална информация няма тежко ранени. Децата, на 11 и 14 години, са оставени за наблюдение в неврохирургия, съобщава NOVA.

Причината за катастрофата най-вероятно е внезапно спиране на първата кола, заради участък в ремонт. Шофьорът на втория автомобил опитал да спре, но бил ударен от движещия се зад него. Ранените са семейство от последната кола, а в средния автомобил е имало бебе, което не е пострадало.

Движението по пътя Русе - Бяла в района на катастрофата е затруднено, има голяма колона от чакащи автомобили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    като видя
    някой да ми виси на врата, с левия крак натискам леко спирачката, колкото да светнат стоповете! Онзи зад мене ще се счупи да намалява!
  • 4
    2
    шофьор
    Спазвайте дистанция и няма да имате проблеми. Има шофьорки и шофьори които са хванати от гората и ти дишат във врата и като набиеш спирачки сте един върху друг.
  • 5
    1
    Аз
    От днес имаше още няколко катастрофи на същото място
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари