Две деца пострадаха при катастрофи в Русе

0
Общо четирима са ранените през уикенда
Общо четирима са ранените през уикенда Снимка: Dunavmost / Архив

Общо четирима са ранените през уикенда

През изминалия уикенд в Русе станаха няколко пътни инцидента, при които пострадаха четирима души. В събота около 09:35 часа на улица „Николаевска“ 57-годишен мъж, управляващ велосипед, се отклонил вдясно и се сблъскал с паркиран лек автомобил „Сеат“. Велосипедистът паднал на платното и бил отведен в УМБАЛ „Канев“ с комоцио и охлузни рани по ръцете. Пробата му за алкохол е отрицателна.

Същия ден, около 15:30 часа, на булевард „Липник“, в района на паркинга до мола, лек автомобил „Тойота Аурис“ с 38-годишен водач блъснал пресичащо 12-годишно момиче. След медицински преглед, пешеходката била освободена за домашно лечение с натъртване на гръдния кош.

По-късно вечерта, около 18:50 часа, на паркинга на блок „Руй Планина“, 8-годишно момче се блъснало в предната дясна врата на преминаващ лек автомобил „Мазда“ и паднало на пътното платно. Екип на Центъра за спешна медицинска помощ прегледал детето и го освободил за домашно лечение с натъртвания.

В неделя вечерта, около 19:05 часа, бе получен сигнал за катастрофирал мотоциклет „Сузуки“ на улица „Стефан Стамболов“, срещу магазин в посока булевард „България“. На мястото бе установено, че 22-годишен русенец, управляващ мотоциклета, загубил контрол, отклонил се вдясно, преминал през бордюр и паднал на земята. След преглед в болница „Канев“ младият мъж бил освободен за домашно лечение с охлузни рани на коляно и ръка.

Всички произшествия бяха разследвани от екипи на пътна полиция и документирани по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    gsdsdgsdg
    голяма работа е да си по тия улици ако може и с автомобил ще си плащате за тая работа с кръв и последните пари
  • 7
    1
    Жжжж
    Тези деца безразборно бягат,не се оглеждат!!! Пресичат на червено!!! После шофьорите им вуновни!!!! Дано някой смел да спре и да опуха едно!!! Друг начин няма да се вразумят!!! Напаст!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари