Хванаха двама пияни шофьори в Русе и Красен

0
Полицията задържа нарушители с над 1.2 и 2 промила алкохол
Полицията задържа нарушители с над 1.2 и 2 промила алкохол Снимка: БТА

Полицията задържа нарушители с над 1.2 и 2 промила алкохол

На 6 септември около 03:00 часа в град Русе на улица "Прага" екип на Второ районно управление е извършил проверка на водач на автомобил, при която е установено наличие на алкохол. 51-годишен мъж, шофиращ автомобил "Хонда", е бил проверен с техническо средство, което е показало концентрация на алкохол в кръвта над 1.2 промила. Водачът е дал и кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувано бързо производство от Второ районно управление за извършено престъпление по чл. 343б, ал.1 от Наказателния кодекс.

Същата вечер, около 22:00 часа, в село Красен служители на районно управление - Две могили са спрели за проверка лек автомобил "Опел Вектра", управляван от 45-годишен мъж. Проверен е с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело над 2 промила. Шофьорът е отведен в медицинско заведение, където е дал кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано бързо производство от районно управление - Две могили за престъпление по същия член на Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    оффф
    Човече, напълни ми се устата със слюнка.
  • 0
    2
    Потомствено пиянде
    Пия всекидневно повече от 40 години. И понеже самата дума е сатанизирана, аз не се налюсквам като атаман! Започвам си деня с кафенце и малко коняче. Все по трудно се намира качествено, та едно малко уиски също вдъхва живец на кафенцето. Някъде около 10 до 12 ми е водка тайм. С доматено сокче за витаминчета и едно сурово яйчице вътре за протеинчета. Към 14:00 - бяло винце с лекичък обяд, преди следобедната дрямка. Вечерта е отделена за по екстремни вкусови изживявания. Общо взето "бургас 63" е една от класните ни ракии, непременно с червено месо /салатите са за друг тип хора/. И вълшебния завършек на деня е чаша тежичко червено винце /широка мелнишка ми се плъзга най мазничко по канализацията/. А, да, нямам и одраскана броня на колата си. Имам си евтино автомобилче за форсмажорни ситуации. Да си го вземат.
  • 1
    1
    Ивета
    По селата нямат край пияниците, които шофират. Дори и жени. Дори и децата си возят. Всяка вечер да проверяват - всяка вечер ще има "изгорели".
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари