Двама души загинаха при катастрофи в страната

0
Двама души пострадаха при тежка катастрофа на пътя Свищов – Ореш
Двама души пострадаха при тежка катастрофа на пътя Свищов – Ореш Снимка: bTV

28 души пострадаха през изминалото денонощие, съобщиха от МВР

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при катастрофи в страната за изминалото денонощие, съобщиха от МВР на сайта си. Тежките пътнотранспортни произшествия са 27.

В София са станали две тежки и 25 леки пътнотранспортни произшествия. При тях са ранени двама души.

Общо 602 тежки катастрофи са станали у нас от началото на месеца. При тях 38 души са загубили живота си, а 28 са пострадали. От началото на годината са станали 3126 пътнотранспортни произшествия, при които 186 души са загинали, а 3854 са ранени.

Двама души пострадаха при тежка катастрофа на пътя Свищов – Ореш

Вчера около 17:00 часа на пътя между Свищов и село Ореш стана тежко пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация челно са се ударили товарен автомобил "Пежо", управляван от 34-годишен мъж от село Пиперково, и товарен автомобил "МАН", управляван от 46-годишен мъж от село Ореш.

В резултат на удара и двамата водачи са пострадали. Шофьорът на МАН-а е получил разкъсно-контузна рана на ръката, докато водачът на "Пежо" е със сериозни наранявания, включително гръдна и черепно-мозъчна травма, както и фрактура на крака, с опасност за живота.

Пострадалите са настанени за лечение в плевенска болница. На двамата водачи са взети кръвни проби за химичен анализ. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари