Двама души загинаха при катастрофи на 18 август

0
В София са регистрирани 12 леки произшествия без загинали и ранени
В София са регистрирани 12 леки произшествия без загинали и ранени Снимка: МВР - Шумен

В София са регистрирани 12 леки произшествия без загинали и ранени

Пътнотранспортните произшествия през последното денонощие оставиха своя трагичен отпечатък върху пътищата на страната. Според данните, събрани от Областните дирекции на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР), на 18 август 2024 година, до 24:00 часа, са регистрирани 23 тежки инцидента с участие на ранени и загинали. Двама души загубиха живота си, докато други 47 бяха ранени в резултат на катастрофите.

От началото на август статистиката е не по-малко тревожна: 445 произшествия, довели до смъртта на 26 души и нараняването на 588 участници в движението. От началото на 2024 година до момента, черната хроника регистрира 4 445 инцидента, при които са загинали 275 души, а пострадалите са 5 540.

Тези данни подлежат на непрекъсната актуализация, тъй като статусът на произшествията, както и броят на загиналите и ранените може да се променя с времето. Сравнителният анализ със същия период на миналата година показва, че през 2024 година броят на загиналите е с 49 души по-малък, отколкото през 2023 година, когато жертвите са били 324.

Що се отнася до пътните инциденти в София за същия ден, регистрирани са 12 леки произшествия, но няма информация за тежки инциденти, загинали или ранени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари