Двама души пострадаха при пътни инциденти в Русе

0
Възрастен мъж падна с колата си от мост на улица "Басарбовска"
Възрастен мъж падна с колата си от мост на улица "Басарбовска" Снимка: Русе Медиа

Възрастен мъж е в болница, жена е с комоцио

Двама души пострадаха при пътни инциденти в Русе.

Два пътни инцидента, случили се вчера в Русе, доведоха до леки наранявания на двама души. Инцидентите се случиха на улица "Басарбовска" и на кръстовището на улиците "Янтра" и "Доростол".

За първия инцидент ви информирахме още вчера. Той стана около 10:30 часа на улица "Басарбовска". Лек автомобил "Фиат", управляван от 84-годишен мъж, е катастрофирал, след като водачът е изгубил контрол над превозното средство. Автомобилът се е отклонил вляво, блъснал се е в насип с пръст и е паднал в отводнителен канал. В резултат на инцидента, водачът е получил контузии в областта на гърдите и е бил настанен в Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Канев".

По-късно същия ден, около 16:50 часа, е регистриран втори инцидент на кръстовището между улиците "Янтра" и "Доростол". Произшествието е възникнало между автомобил и велосипедист. Според информацията, предоставена от полицейския екип на място, 22-годишна жена, управляваща автомобил марка "Ауди", е нарушила правилата за движение. При извършване на маневра завиване наляво за навлизане в друг път, тя не се е убедила, че няма да създаде опасност за останалите участници в движението. В резултат на това е блъснала 25-годишна жена, управляваща велосипед, която е преминавала пред нея.

Велосипедистката е била прегледана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) и е диагностицирана с комоцио (сътресение на мозъка).

И двете произшествия са документирани по административен ред. Важно е да се отбележи, че участниците в инцидентите са дали отрицателни резултати при проверка за употреба на алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари