Два сигнала наложиха намесата на пожарната в Русе

0
Късо съединение подпали полицейски автомобил
Късо съединение подпали полицейски автомобил Снимка: Русе Медиа

Три пожара за денонощие в Русенско: Запален автомобил и горящи отпадъци

Екипите на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (РДПБЗН) - Русе са реагирали на три сигнала за пожар в рамките на последното денонощие. Инцидентите включват запалване на автомобил в движение и два случая на горящи отпадъци.

Запален автомобил в центъра на Русе

Вчера в 15:15 часа екип на Втора районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" (РСПБЗН) е бил изпратен по сигнал за възникнало запалване по време на движение в лек автомобил марка "Ситроен" на улица "Митрополит Григорий" в Русе. Пожарът е бил своевременно потушен от огнеборците. За щастие, при инцидента няма пострадали хора, но са нанесени щети по предната част на превозното средство и купето. Според първоначалната информация, причината за произшествието е късо съединение в електрическата инсталация на автомобила.

Пожар в сметището на Ветово

По-късно същия ден, между 19:22 и 19:48 часа, екип от РСПБЗН - Ветово е реагирал на сигнал за възникнал пожар в района на сметището в град Ветово. На място огнеборците са установили, че горят струпани битови отпадъци. Благодарение на бързата намеса на пожарникарите, горенето е било ликвидирано на площ от около 50 квадратни метра, предотвратявайки по-нататъшното му разпространение.

Горящи отпадъци в Русе

Третият инцидент е регистриран в Русе между 21:02 и 21:35 часа. Екип от Първа РСПБЗН е бил изпратен да гаси запалване в отпадъци на улица "Братя Миладинови". Огнеборците са установили, че горят отпадъци около контейнер за смет. Пожарът е бил овладян бързо, като засегнатата площ е била около 5 квадратни метра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари