Два нови инфраструктурни проекти започват в Русе

2
Кметът открива строителни обекти в „Алеи Възраждане“ и ул. „Княз Ал. Дондуков-Корсаков“
Кметът открива строителни обекти в „Алеи Възраждане“ и ул. „Княз Ал. Дондуков-Корсаков“ Снимка: Dunavmost

Кметът открива строителни обекти в „Алеи Възраждане“ и ул. „Княз Ал. Дондуков-Корсаков“

На 19 август, понеделник, в Русе ще бъдат открити две нови строителни площадки, свързани с дългоочаквани инфраструктурни проекти. Първата ще бъде открита в 8:30 часа на „Алеи Възраждане“, където предстои основен ремонт на пътната настилка и тротоарите. Събитието ще бъде уважено от кмета на община Русе, Пенчо Милков, заедно със заместник-кмета Здравка Великова и представители на фирмата, която е натоварена с изпълнението на проекта.

След първото откриване, кметът и неговият заместник ще се отправят към следващата строителна площадка. В 10:30 часа ще бъде открит ремонтът на улица „Княз Ал. Дондуков-Корсаков“, на пресечката с булевард „Генерал Скобелев“. Проектът предвижда основно обновяване на улицата по цялото ѝ протежение.

Ремонтите на тези ключови градски артерии са част от усилията на община Русе за подобряване на инфраструктурата и повишаване на качеството на живот в града. Основната цел е да се осигури по-голяма безопасност за пешеходците и по-добри условия за движението на моторни превозни средства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Банчи Либиеца
    Оважаеми,русенци,за мен и Вгъзилена е важно да е направен пътя към Низофо!Вие да го духате! ХАХАХАХАХАХА Само БКП!
  • -1
    11
    Валя
    Улица Кирил Старцев е в дупки и няма тротоари
  • 1
    10
    Левента
    А улица Левента КОГА?????? Дупка до дупка
  • 5
    9
    Неделчев
    Улица Колесница, откъм Александровска е с липса на оттичане на водата при дъжд, толкова ли е трудно да се смъкне нивото на наличната шахта?
  • 5
    8
    Ко? Нье!
    Кметът избягал на село ли? Пи-скоро изгониха го от града. Силна бивша жена има. Настоящата е парцал. Да се отъркаш в него и изхвърляш.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари