Два френски военни самолета се сблъскаха във въздуха

3
Инцидентът предизвика мащабна спасителна операция; един от екипажите все още е в неизвестност
Инцидентът предизвика мащабна спасителна операция; един от екипажите все още е в неизвестност

Инцидентът предизвика мащабна спасителна операция; един от екипажите все още е в неизвестност

Два изтребителя Rafale, част от военновъздушната база Сен-Дизие, претърпяха сериозен инцидент в сряда, когато се сблъскаха във въздуха над Североизточна Франция. Според информация, предоставена от гражданските и военните власти, след сблъсъка самолетите са паднали на земята в района на град Коломбей-ле-Белс, съобщи Агенция Франс Прес.

Незабавно след инцидента започна спасителна операция за издирване на екипажите на двата изтребителя. Говорител на военновъздушните сили в Париж потвърди, че единият от пилотите е успял самостоятелно да катапултира и в момента е в безопасност. Въпреки това, вторият екипаж, включващ инструктор и пилот-курсант, все още е в неизвестност.

Местните власти, включително префектурата на региона, потвърдиха, че инцидентът се е случил в близост до Коломбей-ле-Белс, малък град в североизточната част на Франция. Спасителните екипи, включващи военни, пожарникари и местни служби, работят неуморно за откриване на изчезналия екипаж.

Обстоятелствата около инцидента все още се разследват, като се очаква по-подробна информация да бъде предоставена в следващите часове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Бабоеб Макрон
    Да,потвърждавам че двама от пилотите са хохли,били са пияни като казаци и са блъснали самолетите
  • 4
    5
    до 4
    Двама от пилотите са украинци. Пише го из западните медии.
  • 0
    4
    3245t6345345
    "The second aircraft had an instructor and a trainee aboard, who remain unaccounted for. All three officers are French nationals and not foreigners, the military stressed." "Вторият самолет е имал инструктор и стажант на борда, които остават в неизвестност. И тримата офицери са френски граждани, а не чужденци, подчертаха военните." щом подчертават, че не са били чужденци, значи са били точно такива - обучавали са укронацисти
  • 5
    3
    Депресиран евроГей
    Оххх много тежки новини ни се събраха на небинарните третополови травестити напоследък - и нацистите ги биха в Курск,и закон срещу ЛГБТ пропагандата приеха....няма край нашето гейско нещастие
  • 5
    2
    Злорад комунист
    Мед капе от тази новина. Така да е за всички натовски самолети и други. Русия е Велика! Велик е нашия баща Путин! Велика е Руската Мечка! Долу разните му там травестити. Който не знае какъв е на дръвника. Има само XX и XY. Днеска два утре три самолета натовски да се гътнат дано!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари