Дунав (Русе) разгроми Спартак (Плевен) в първия мач за сезона

6
Пет гола още до полувремето отбелязаха успешния старт на сезона за Дунав
Пет гола още до полувремето отбелязаха успешния старт на сезона за Дунав Снимка: FC Dunav Ruse

Пет гола още до полувремето отбелязаха успешния старт на сезона за Дунав

Вихрено първо полувреме донесе първата победа за сезона за отбора на Дунав. "Драконите" отбелязаха пет попадения в Плевен още до полувремето, като Луис Пахама се отличи с два гола, а Джан Хасан, Камен Хаджиев и Джонатан Н'Сонде добавиха по едно попадение всеки. Преслав Георгиев вкара два гола за домакините. Симеон Вешев се отличи с две асистенции за Дунав.

Началото на новия сезон се оказа успешно за отбора на Дунав - Русе, след като те постигнаха убедителна победа над Спартак - Плевен с 5:2. Мачът започна с динамично темпо и още в първите минути Луис Пахама отбеляза първия гол. Последваха бързи атаки и отлични комбинации, които доведоха до нови голове от Пахама, Хасан, Хаджиев и Н'Сонде.

Въпреки усилията на Спартак - Плевен, които успяха да върнат два гола чрез Преслав Георгиев, Дунав успя да задържи контрола върху мача и да затвори първото полувреме с впечатляващ резултат 5:2. Симеон Вешев блестеше на терена с две асистенции, които значително допринесоха за успеха на отбора.

След мача, треньорът и играчите на Дунав не скриха радостта си от постигнатия резултат. Отборът също така използва възможността да посети Троянския манастир преди мача, където се помолиха за здраве, благополучие и успехи както за себе си, така и за своите фенове по света.

"Нека всички несгоди да останат зад гърба ни, нека пожънем плодовете на нашия труд и нека докараме радост на всеки, който носи Русе в сърцето си," заявиха играчите.

Следващото предизвикателство за "Драконите" ще бъде първото домакинство срещу Несебър на 27 юли от 20:00 часа. Отборът апелира към своите фенове за подкрепа, като отбеляза колко важна е тяхната подкрепа за успеха на отбора.

"Имаме голяма нужда от вашата помощ!" споделиха играчите в социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Боро
    Имам една идея физическата подготовка на футболистите да се води от треньори по академично гребане. Така ще се подобри силата и издръжливостта на играчите.
  • 10
    1
    Аз
    Само Дунав! Иначе редактора на текста да си пие хапчетата редовно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари