Дунав пуска билети за два ключови домакински мача

0
"Драконите" се надяват на силна подкрепа от трибуните
"Драконите" се надяват на силна подкрепа от трибуните

"Драконите" се надяват на силна подкрепа от трибуните

Футболен клуб Дунав започна продажбата на билети за предстоящите две домакински срещи на Градския стадион в Русе, информираха от клуба.

Успешна серия преди важните двубои

Русенският тим се намира в положителна серия от пет поредни мача без загуба, включваща четири срещи от Втора лига и един двубой за Купата на България. В последната среща "драконите" постигнаха равенство 1:1 при гостуването си на лидера в класирането Пирин (Благоевград).

Сблъсък за Купата на България

На 30 октомври (сряда) от 17:00 часа русенци посрещат елитния Хебър (Пазарджик) в двубой от турнира за Купата на България. От ръководството на клуба споделиха: "Въпреки, че до последно опитвахме да изместим мача с още един час по-късно, за да е по-удобно за зрителите, това така и не се случи. Надяваме се все пак максимално много привърженици да бъдат на стадиона".

Битка във Втора лига

Следващата домакинска среща е на 3 ноември (неделя) от 14:30 часа, когато на Градския стадион в Русе пристига отборът на Ловеч в мач от 15-ия кръг на Втора лига. От клуба коментират: "Тежък мач срещу много корав противник. Ще ни трябва цялата подкрепа, за да можем да се справим и да отидем още нагоре в класирането. Това минава през нови три точки, които трябва да завоюваме".

Билетите за двете срещи вече са достъпни в онлайн платформата на клуба.

Покана за волейболен празник

Волейболният клуб Дунав също отправи покана към спортните фенове в града за мача от елитното първенство при мъжете срещу настоящия шампион Левски (София). Срещата е насрочена за 29 октомври (вторник) от 19:00 часа в зала "Дунав".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари