Дрогиран шофьор помете три коли на кръстовище в квартал „Люлин“

1
Разказ на очевидец, оказал помощ при инцидента
Разказ на очевидец, оказал помощ при инцидента

Разказ на очевидец, оказал помощ при инцидента

Шофьор, който дал положителна проба за амфетамини, предизвика сериозен инцидент в столичния квартал „Люлин“, като помете няколко спрели автомобила. В една от колите по време на удара е имало хора, които за щастие са останали невредими.

Инцидентът се случил на 100-200 метра от кооперативния пазар в сърцето на „Люлин“. Очевидецът Калин Пейчев станал свидетел на случващото се и веднага се притекъл на помощ. „Едното момче спря на кръстовището, за да направи ляв завой, а шофьорът зад него не успя да спре навреме и се вряза в две паркирани коли“, разказа пред bTV той. Пейчев успял да помогне на пострадалите, като разбил прозорец на колата и загасил двигателя, за да предотврати евентуално запалване. След това повикал спешна помощ и полиция.

В пострадалия автомобил пътували двама души – момче и момиче. „Момчето беше малко зашеметено от камшичния удар, затова се обадих на 112. Помогнахме му да излезе и му осигурихме столче“, допълни Пейчев.

Шофьорът, причинил удара, обяснил, че се разсеял и не успял да спре навреме. Тестът за наркотици обаче показал положителен резултат за амфетамини. Мъжът бил отведен за допълнителни изследвания, а регистрационните номера на автомобила му били свалени.

Калин Пейчев уточнява, че инцидентът минал без сериозни пререкания или скандали: „Те са млади, неопитни още. Възможно е да са пили енергийни напитки, но полевите тестове показват друго.“

Инцидентът не е първият от този вид. Само предишната вечер, в същия квартал, шофьор на бус помел пет автомобила и също дал положителна проба за амфетамини. И двамата шофьори са задържани, а полицията продължава разследването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Някой
    До Весо Каква марка беше автомобила?! Сиво БМВ около 8:50ч караше по Петрохан почти в средата на платното
  • 2
    1
    весо
    И в Русе тая сутрин на кръговото в Родина срещу Пощата около 7 30 ч. сигурно е бил дрогиран боклука с автомобила с Бургаска регистрация щеше да ме удари и на пешеходната пътека щеше да удари мъж и жена мръсната от ре пка
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари