Дрогиран шофьор "изгоря" на пътя Русе - Бяла

0
Проверка с технически средства показва наличие на амфетамини
Проверка с технически средства показва наличие на амфетамини Снимка: МВР / Архив

Проверка с технически средства показва наличие на амфетамини

Около 23:00 часа на 7 септември, патрул на Районно управление – Бяла е спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес“ на главния път I-5, в района на километър 53+100. Автомобилът е бил управляван от 19-годишен младеж.

Полицаите са извършили проверка с технически средства за употреба на алкохол и наркотици. Тестът за алкохол е дал отрицателен резултат, но тестът за наркотици е показал наличие на амфетамин в системата на водача. Констатираното е документирано, а младият шофьор е бил отведен в Филиала за спешна медицинска помощ - Бяла, където е дал кръвни проби за лабораторно изследване.

В резултат на инцидента е образувано бързо производство по чл. 343б, ал. 3 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Иванова
    Излезе ли кръвната проба на загиналият водач от катастрофата в Русе?
  • 1
    2
    St
    До кога ще пишете,че са "спипани" ДРОГИРАНИ.След употреба и под въздействието на са две коренно различни неща,но на кого му дреме.Важно е да се вземат книжки,да се събират глоби и конфискуват коли.Не вярвам,че все още минава номера с тея измислени тестове Народа спи и спи и спи.
  • 6
    1
    Драгчек 5000
    Имам основателни предположения, че полицая и той е бил дрогиран. Полицаят дал ли е течност за анализ или не?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари