Дрогиран мъж уби трима души в Измир

0
Убиецът е действал безмилостно, преди да бъде спрян от властите
Убиецът е действал безмилостно, преди да бъде спрян от властите Снимка: БТА

Убиецът е действал безмилостно, преди да бъде спрян от властите

В кървава нощ в турския град Измир, мъж, намиращ се под въздействието на наркотици, извърши жестоко убийство на трима души, сред които и 16-годишна девойка. Събитията се развиха снощи и предизвикаха шок и ужас сред местното население, съобщи турската новинарска агенция "Демирйорен хабер ажансъ".

Извършителят, приблизително на 30 години, започнал своя ужасяващ поход, като застрелял шофьора на таксито, в което пътувал. След като откраднал пикап, за да продължи, се отправил към местен магазин, където планирал да извърши грабеж. Там, 16-годишната продавачка опитала да осуети намеренията му, но той хладнокръвно стрелял по нея, нанасяйки ѝ няколко смъртоносни рани. Въпреки опитите на събралите се хора да го спрат, мъжът успял да избяга, а младото момиче починало в болницата от тежките наранявания.

След това, убиецът отнел живота на още един човек, който просто теглел пари от банкомат, преди полицията да бъде вдигната на крак. След продължително преследване, той бил засечен и арестуван в квартал на Измир.

При ареста у него били намерени 13 таблетки екстази, а тестовете потвърдили, че бил под влиянието на наркотични вещества. Вече е образувано досъдебно производство срещу него за извършените убийства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари