Драг състезание с мотори в Русе

2

Атрактивното шоу за любителите на високите скорости ще започне днес в 13:00 часа

Днес, на изхода на Русе след „Метро“ в посока София, ще се проведе дългоочакваното драг състезание, част от годишния мото събор на Мото клуб „Дунавски братя“ за 2024 година. Събитието е планирано да започне от 13:00 часа и обещава да бъде истинско шоу за любителите на моторите и скоростта.

Мотосъборът започна вчера в живописната местност Стълпище край Мечка и включва разнообразни активности, които привличат стотици участници и зрители от цялата страна. Драгът е едно от най-очакваните събития, където състезателите ще се изправят един срещу друг в различни класове:

  • Chopper
  • 600 cc STOCK
  • 600 cc OPEN
  • 750-900 cc
  • 1000 cc STOCK
  • 1000 cc OPEN

В класовете Stock са позволени мотори с минимални модификации, включително изменение във височината на предницата до 2 см, без удължители на задницата и без използване на специализирани ДРАГ гуми или НИТРО системи. Състезателите в OPEN класа ще могат да се изявят с пълно тюнинговани машини, без ограничения в модификациите, което обещава остър и непредсказуем битката за първото място.

Организаторите на събора приканват всички фенове на моторните спортове да се присъединят и да се насладят на интензивната състезателна атмосфера и професионалното майсторство на участниците. За още информация и подробности може да посетите Фейсбук страницата на Мото клуб „Дунавски братя“ или да следите събитието директно днес в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Спонсор
    АДМИРАЦИЙ ЗА А-ХА, И НЕКА ДОБАВЯ; И КРЪСТОВЕ КРАЙ ПЪТИЩАТА! ДОВЕЧЕРА ИДИОТИТЕ ОТ "ЛИПНИК" ЩЕ ПОЧИВАТ ЛИ?
  • 1
    3
    R.I.P.
    И да не забравят да почетат последният загинал техен колега.........на изхода на Русе, преди МЕТРО.
  • 1
    2
    Извинете ме,но
    МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ КАКВО ОЗНАЧАВА "ДРАГ СЪСТЕЗАНИЕ".БЕЗ ИРОНИЯ,ПРОСТО ИМАМ МОЛБА
  • 6
    1
    А-ха,
    Пак ще има провесени капли по тополите!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари