Доротея Димова встъпи в длъжност като съдия в Районен съд - Русе

1
Тя е назначена след спечелен конкурс
Тя е назначена след спечелен конкурс Снимка: Dunavmost

Тя е назначена след спечелен конкурс

На 22 юли 2024 г. Доротея Димова встъпи в длъжност „съдия“ в Районен съд – Русе.

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет, изпълняваща функциите на Висш съдебен съвет, назначи след спечелен конкурс за първоначално назначаване на длъжност „съдия“ г-жа Димова в Районен съд – Русе.

Съдия Димова завършва висшето си юридическо образование в РУ „Ангел Кънчев“ през 2007 г. Практикува като адвокат от 16 години, а от 2017 г. е преподавател в Юридическия факултет на РУ ,,Ангел Кънчев". През 2019 г. е защитила научна степен ,,доктор" в специалност ,,Право".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    Искрена
    Да се надяваме, че новоназначената възпитаница и преподавател в РУ няма да се влее в местното и национално корумпирано кривосъдие в качеството си на послушен съдия.
  • 8
    9
    русенец
    След като в Булгаристан имаме толкова много фелдшери и доктори по право, защо нямаме правосъдие, мамка му?!
  • -1
    8
    Ковач
    РУ ковачница на кадри, подходящи за всичко и за навсякъде - качество и ефективност. Треперете корумпирани и престъпни елементи! Дойде и вашия край!
  • -1
    7
    Спокоен
    Тревога и недоумение в ЕК буди факта,че доказано корумпирани престъпници като Кирил Петков и Асен Василев все още са на свобода и срещу тях няма образувани досъдебни производства,въпреки всички снимкови доказателства за срещи с крупни контрабандисти и разпъване на чадър над тях както и за подкупи от международни финансови измамници като Нексо!
  • 11
    6
    Спокоен
    За русенското правосъдие - всичко ще е под контрол и кръгът се затваря с местното производство на кадри за нуждите на местното праворздаване. Едно време ( ама то е биро отдавна и не е истита сижерно) работещите в сградата н Русенския съд са завършвали право в Европа. ..Само се чудя защо така тържествено взеха да обявяват всяко назначение, като че дъщерята на Темида е слязла от Олимп с везната ...Да ставаме ли прави при такива новини? Зер, не си знаем правосъдиетэ. А точно днес ЕК напомня, че няма НИТО ЕДИН ОСЪДЕН от хората с властови позиции в България и това буди тревога и недоумение...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари