Доналд Тръмп: Украинската атака в Курска област може да предизвика Трета световна война

3
Тръмп осъжда военната помощ за Киев и предупреждава за опасност от глобален конфликт
Тръмп осъжда военната помощ за Киев и предупреждава за опасност от глобален конфликт Снимка: Доналд Тръмп / Facebook

Тръмп осъжда военната помощ за Киев и предупреждава за опасност от глобален конфликт

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп предупреди, че нападение на Украйна в Курска област може да доведе до избухването на Трета световна война. На събитие в Детройт Тръмп остро разкритикува външната политика на администрацията на Джо Байдън, обвинявайки я за подкрепата към Украйна и твърдейки, че страната "нахлува в Русия". Според него подобни действия са способни да предизвикат глобален конфликт.

Тръмп напомни, че Русия има дълга история на успешни зимни военни кампании, като подчерта победите ѝ срещу Германия и Наполеон, демонстриращи руската военна мощ. Той също така нападна политиката на администрацията на Байдън, като се противопостави на предоставянето на мащабна военна помощ на Украйна, която по негови данни достига стойност от около 250 милиарда долара. Според Тръмп, именно благодарение на тази финансова подкрепа Киев има възможност да участва в бойни действия.

Бившият президент изрази увереност, че ако отново бъде избран на най-високия пост, ще може да постигне разрешаване на конфликта между Русия и Украйна. Той подчерта, че настоящата ситуация е изключително опасна за Съединените щати, като я определи като най-голямата заплаха за страната.

Изказванията на Доналд Тръмп акцентират върху неговото недоволство от сегашната американска политика по отношение на Русия и Украйна, като същевременно изразяват страх, че конфликтът може да прерасне в световна криза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Запознат бесарабски куролап
    Нито на умствено изостаналата камила харис,нито на нашмърканата наебана в гъза киевска махмуна ще им се получат нещата,а ДеБил-ПеПерастките укропитеци пак ще вият на умряло
  • 2
    6
    Запознат
    Нито на Тръмп, нито на путака-"късофот фаше" ще се получат нещата, а русофилистиците пак ще вият на умряло.
  • -4
    5
    Трой
    Аз съм травестит и търся хуй
  • -4
    4
    Ебачът на Зеленски в гъза и...
    Страх го е насрания Куролап Зеленски от Тръмп и така и трябва защото знае че ще го бесят скоро нашмърканата Киевска маймуна хаха
  • 2
    3
    До 2:
    Ти си по-неграмотен и от циганин, бре!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари