Доналд Тръмп: Ще има Трета световна война, ако Камала Харис спечели

1
Кандидатът за президент обяви, че милиони работни места ще "изчезнат рязко"
Кандидатът за президент обяви, че милиони работни места ще "изчезнат рязко" Снимка: АП / БТА

Кандидатът за президент обяви, че милиони работни места ще "изчезнат рязко"

Доналд Тръмп, защитен зад бронирани стъкла, отправи остра критика към своята съперничка Камала Харис по време на първия си открит предизборен митинг след опита за атентат срещу него миналия месец, съобщава АФП.

Кандидатът на Републиканската партия за Белия дом, който организира събитие в ключовия щат Северна Каролина, обвини вицепрезидентката от Демократическата партия, че представлява най-радикално левия кандидат, участвал в президентска надпревара досега. Тръмп предупреди, че при евентуална победа на Харис милиони работни места ще бъдат изгубени, а спестяванията на хората ще бъдат унищожени. "Вашите спестявания ще бъдат напълно унищожени", заяви 78-годишният имотен магнат пред събралото се множество.

Бившият президент също така увери, че по време на неговото управление Америка е била възприемана сериозно от своите противници по света. "Ако другарката Камала спечели през ноември, почти сигурно ще имаме Трета световна война", добави Тръмп.

Откакто Камала Харис замени Джо Байдън като кандидат на Демократическата партия за предстоящите избори, кампанията на демократите е във възход. Митингът в Ашбъро беше за Тръмп възможност да си възвърне предимството, отбеляза АФП.

Това беше първото голямо открито предизборно събитие на Тръмп след като през юли беше леко ранен от 20-годишен стрелец по време на митинг в Бътлър, Пенсилвания. Един от присъстващите загуби живота си, преди нападателят да бъде застрелян. След този инцидент, Сикрет Сървис препоръча на Тръмп да избягва участия на открити места. В отговор на тази препоръка, той проведе около десет митинга на закрито.

През тази седмица милиардерът продължава предизборната си кампания в няколко ключови щата с цел да спре инерцията, набрана от Харис, която успява да привлече тълпи от над 10 000 души. Харис беше официално номинирана във вторник вечерта по време на Националния конгрес на Демократическата партия в Чикаго, който приключва днес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Лойд Остин
    Умствено изостаналата Камила Харис няма как да спечели освен ако няма брутална фалшификация на изборите.Камила Харис е брутално тъпа дори и без да е тресната от алцхаймер като БайПън
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари