Доналд Тръмп: Ще бъда президент на всички американци

0
Тръмп се обърна към нацията с призив за единство след опита за атентат
Тръмп се обърна към нацията с призив за единство след опита за атентат

Тръмп се обърна към нацията с призив за единство след опита за атентат

В продължение на около час и половина, бившият президент Доналд Тръмп говори на конгреса на Републиканската партия в Милоуки, където прие номинацията за президентската надпревара. Неговата реч беше съсредоточена върху темата за обединението на американското общество.

Тръмп подчерта, че разделението трябва да бъде излекувано и обеща да бъде президент на всички американци. Той заяви, че само обединени, американците могат да преодолеят предизвикателствата пред тях и да изградят по-светло бъдеще. „Ще бъда президент на всички американци, без значение от раса, пол или политическа принадлежност“, каза Тръмп.

По време на речта му беше изложена униформата на пожарникаря Кори Комператор, който загина при изстрелите срещу Тръмп на предизборния митинг в Пенсилвания. Тръмп разказа в детайли за преживяването, като заяви, че не е трябвало да бъде в залата тази вечер и добави, че е бил там само благодарение на милостта на Бог. Този трогателен момент подчерта важността на сигурността и жертвите, които правят служителите на реда и спасителите.

Съпругата му Мелания Тръмп и дъщеря му Иванка Тръмп бяха до него по време на речта, а цялото му семейство беше във ВИП-ложата. Подкрепата на семейството му беше видима и трогателна, като Тръмп често се обръщаше към тях с благодарност.

От другата страна, настроението в Демократичната партия е коренно различно. Нейни членове продължават публично да призовават Джо Байдън да се оттегли от президентската надпревара. Според „Ню Йорк Таймс“, Байдън започва да приема идеята, че може да не спечели изборите и може да му се наложи да се оттегли от надпреварата още този уикенд. Това създава несигурност и напрежение сред демократите.

Тази реч на Тръмп е важен момент в неговата кампания, особено след опита за атентат срещу него. Той използва момента, за да призове за национално обединение и да покаже, че е готов да води страната към по-добро бъдеще. В речта му се усещаше решителност и увереност, че може да преодолее разделенията в обществото и да насочи Америка към успех и просперитет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари