Доналд Тръмп: Демократите принудиха Байдън да се оттегли

0
Републиканският кандидат заяви, че Нанси Пелоси и Барак Обама са изиграли ключова роля
Републиканският кандидат заяви, че Нанси Пелоси и Барак Обама са изиграли ключова роля

Републиканският кандидат заяви, че Нанси Пелоси и Барак Обама са изиграли ключова роля

В неочаквано развитие на политическата сцена в Съединените щати, кандидатът на Републиканската партия Доналд Тръмп заяви, че мнозина водещи представители на Демократическата партия са "изхвърлили" Джо Байдън от надпреварата за Белия дом. В телефонно интервю за телевизионния канал FOX News Тръмп разкри, че бившият председател на Камарата на представителите Нанси Пелоси и бившият президент Барак Обама са изиграли важна роля в оттеглянето на Байдън.

„Те го принудиха да напусне, Пелоси, Обама и други“, заяви Тръмп, като определи отношението на демократите към Байдън като „брутално“. Според него, въпреки публичните изявления на подкрепа, в действителност водещите фигури на Демократическата партия са оказвали значителен натиск върху Байдън да се оттегли от президентската надпревара.

Решението на Джо Байдън да се откаже от кандидатурата си бе обявено в неделя, след като в края на юни участва в телевизионен дебат с Тръмп, който се оказа катастрофален за него. Според различни източници от американската преса, след този дебат са се засилили публичните и лични призиви от страна на Демократите Байдън да се оттегли. Мнозина от партията смятат, че той няма да успее да победи своя опонент от Републиканската партия на предстоящите избори.

Тръмп не пропусна да подчертае, че наблюдавал публичните изявления на демократическите лидери и забелязал разликата между техните думи и действия. „Гледах ги по телевизията, бяха толкова мили... 'О, да, обичаме Джо, наистина го обичаме'. Но зад кулисите знам много добре, че те бяха брутални към него“, сподели той.

Случаят с Байдън повдига много въпроси относно бъдещето на Демократическата партия и кой ще бъде техният нов кандидат за президентските избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари