Домашно куче рани тежко мъж, докато се подготвя за маратон

1
Боди камерата на маратонеца успява да заснеме нападението
Боди камерата на маратонеца успява да заснеме нападението Видео: NOVA

Боди камерата на маратонеца успява да заснеме нападението

Мъж, трениращ за маратон, бе сериозно ранен при нападение от домашно куче край река Струма – район, известен с множеството си места за отдих и пикник, предпочитани от семейства с деца. Инцидентът е предизвикал сериозни наранявания на пострадалия, но за щастие се е разминал без фатален изход.

Докато извършвал своята тренировка, маратонецът Ивайло Атанасов бил атакуван от едро куче, което го нападнало по време на бягането. Нападението било заснето благодарение на боди камера, която Атанасов носел по време на тренировката си.

Атанасов споделя, че случката се е разиграла в края на трасето за бягане. Той забелязал жена в района и малко по-късно кучето се нахвърлило върху него. „Не лаеше, а само ръмжеше агресивно и се приближаваше. След това ме захапа за дясното рамо. Събори ме на земята и успя да ме ухапе още веднъж, този път в областта на главата“, разказва пред NOVA Атанасов.

Жената, която разхождала кучето, бързо се намесила, за да предотврати по-нататъшна атака, и успяла да установи контрол над животното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Plamen
    Никой не следи за правилата при извеждане на кучета! Аз не съм виждал куче с намордник от много време! Големи породи кучета свободно пуснати, 1/10 си носи пликче и събоира изпражненията на животното. Мине не мине време и някой ухапан, друго куче удвано от по- голяма порода. Има забрани, а няма кой да следи за прилагането.
  • 6
    2
    Аз
    Сдружения и организации защитават правата на животните, а нашите права кой най - после ще защити.Голяма част от кучкарите са пълна отврат , боклуци, даже фъшкиите на песа не събират, туй да го държат на повод и да е с намордник, забрави. Глоби, яки глоби ще решат проблема.При рецидив в поведението на кучкаря - присъда , ако ще и условна.
  • 6
    1
    Ceco
    Помиярите и кучетата им са голяма напаст. Винаги тренирам с електрошок в джоба
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари