Доктор Адриан Аврамов и група "СкандаУ" ще говорят с русенски ученици за опасностите от наркотиците

0
Русе се включва в борбата срещу наркотиците с информационна кампания за учениците в 11-ти и 12-ти клас
Русе се включва в борбата срещу наркотиците с информационна кампания за учениците в 11-ти и 12-ти клас Снимка: "СкандаУ" / Facebook

Русе се включва в борбата срещу наркотиците с информационна кампания за учениците в 11-ти и 12-ти клас

Фондация "Маргаритка" организира информационна кампания за превенция срещу наркотиците в град Русе. Събитието е насрочено за 10 октомври 2024 година от 13:00 часа в зала "Русе", намираща се на улица „Пирот" номер 12. Инициативата се осъществява със съдействието на Община Русе и Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОД на МВР) - Русе.

Фокусът на кампанията е насочен към русенски ученици от 11-ти и 12-ти клас, които са в особено уязвима възраст по отношение на рисковете, свързани с употребата на наркотични вещества. Организаторите са поканили специален гост-лектор - доктор Адриан Аврамов, специалист по клинична психология, който ще обсъжда с младежите последиците от употребата на наркотици.

За да привлекат вниманието на тийнейджърите и да направят посланието по-въздействащо, към инициативата се присъединява и популярната хип-хоп група "СкандаУ". Тото и Лъчо, членовете на дуото, ще споделят своите възгледи относно превенцията на наркоманията и ще отговарят на въпроси от публиката.

Основната цел на кампанията е да достигне до възможно най-голям брой младежи, помагайки им да осъзнаят сериозността на проблема с наркотичните вещества. Освен това, организаторите се надяват да създадат среда, в която учениците да се чувстват комфортно да потърсят помощ, ако се сблъскат с подобни проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари