"Добруджа 07" надигра "Дунав" в Русе

0
Приятелската среща по волейбол се проведе в зала "Дунав"
Приятелската среща по волейбол се проведе в зала "Дунав" Снимка: ВК Добруджа 07/VC Dobrudja 07 / Facebook

Приятелската среща по волейбол се проведе в зала "Дунав"

Отборът на "Добруджа 07" (Добрич) записа първи успех в предсезонните контроли, надигравайки като гост състава на "Дунав" (Русе) с 3:2 гейма. Приятелската среща се проведе в град Русе и бележи важен етап в подготовката на добричлии за предстоящия сезон 2024/2025 в елитната волейболна дивизия.

Воденият от треньора Димитър Маринков тим демонстрира подобрение в играта си, след като в предишните две контроли записа загуба с 2:3 и равенство 2:2 гейма срещу "Черно море" (Варна). Това е третата проверка за добруджанци, която се оказа успешна и повдигна духа на отбора.

За домакините от "Дунав", под ръководството на наставника Пламен Христов, това бе първа предсезонна проверка. Въпреки домакинското предимство, русенци отстъпиха в оспорван петгеймов двубой.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари