Dobermann избра Русе за първата си изява в България

5
Триото ще свири по време на Green Rock Fest
Триото ще свири по време на Green Rock Fest Снимка: Dobermann / Facebook

Триото ще свири по време на Green Rock Fest

Италианската рок група Dobermann ще направи своя дебют на българска сцена с ексклузивен концерт на "Грийн рок фест" в Русе. Това обявиха от Big Bang – Music Booking & Management Agency, които организират участието на триото в шестнадесетото издание на фестивала. Събитието ще се проведе на 7 и 8 септември, а Dobermann ще открият първия ден на фестивала.

Мария Атанасова, управител на асоциация "Грийн рок фест", сподели за Българската телеграфна агенция (БТА), че именно Big Bang – Music Booking & Management Agency са организирали участието на френската група Reaven миналия септември. "Затова ѝ се доверихме, когато ни препоръчаха Dobermann", коментира Атанасова.

Dobermann е създадена преди близо 12 години от басиста и фронтмен Паул дел Бело, китариста Валерио Ричарди и барабаниста Антонио Бурдзота. Групата има пет издадени албума и над 900 концерта в 15 държави. Италианските музиканти са участвали на множество фестивали и са подгрявали изпълнители като Skid Row, The Darkness и Doro Pesch. Последният им албум, Shaken To The Core, комбинира класически рок звук с ритмични и мелодични елементи, които са запазена марка на групата.

През годините "Грийн рок фест" е посрещнал множество известни музиканти и групи като Джо Лин Търнър, Джон Лоутън, „Назарет“, Тим „Рипър“ Оуенс, Рони Ромеро, Миленко Матиевич, „Бонфайър“, „Тангра“, Б.Т.Р., „Фондацията“, Васко Кръпката, Милена Славова, „Кикимора“, „Фактор“, „Обратен ефект“, Валди Тотев и други. Фестивалът е събитие, което обединява рок феновете в крайдунавския град и привлича все по-голям интерес.

Семейството ще бъде основен акцент на тазгодишното издание на "Грийн рок фест", като се очаква участниците да внесат разнообразие и енергия на сцената. Организаторите обещават незабравимо преживяване за всички посетители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    15
    Кур с рок за Путин
    Рок,рок,рок,рок в гъза на миджета в Кремъл, да му еба майката некадърна!
  • 3
    14
    потрес!
    Всъщност ако искам да видя третополово чифтокопитно от бесарабски произход,трябва просто да погледна в огледалото!
  • 2
    13
    Педерател бг
    Слуховете са,че аз съм най обикновен алкохолизиран нещастник,който страда от липса на обърнато внимание и пиша всякакви глупости и лъжи по сайтовете,където не се изисква предварителна регистрация,но съм толкова тъп,че веднага се познава кой съм
  • 5
    12
    Евала
    Само така, повече рок и метъл групи! Другият път нещо по-тежко от калибъра на Slayer да докарат, че да подразним още повече анонимниците долу в коментарите! Наблягайте си на старите градски шлагери и/или чалгата и си почивайте по домовете, че ни писна от мрънкачи в тоя пуст град. Трагичен случай сте всичките :D
  • 2
    11
    До 5
    Няма какво да ти дреме - вече установихме,че си жалък лъжец и неграмотен селяндур от Делиормана :)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари