До 3 септември "Да, България" ще реши дали да остане в ПП - ДБ

0
Цонева: Нуждаем се от повече време за договаряне на условията в коалицията
Цонева: Нуждаем се от повече време за договаряне на условията в коалицията Снимка: БНТ

Антоанета Цонева: Нуждаем се от повече време за договаряне на условията в коалицията

До 3 септември партия "Да, България" ще реши дали да продължи да бъде част от коалицията "Продължаваме Промяната - Демократична България" (ПП-ДБ). Това обяви Антоанета Цонева, представител на ПП - ДБ, в предаването "Денят започва в събота". Според нея е необходимо още малко време, за да бъдат финализирани преговорите с коалиционните партньори и да се уточнят условията на бъдещото коалиционно споразумение. Цонева подчерта, че ПП - ДБ представлява обединение от няколко партии, което налага внимателно договаряне на всички детайли.

"В навечерието на изборите няма нищо по-важно от това да подготвим документите, с които ще се явим на изборите, включително и програмните ни цели и визията ни за упражняването на властта. Необходимо е също така да разработим амбициозна стратегия за възстановяване на доверието в коалицията, след като загубихме половината от нашите избиратели на последните избори, и да се обърнем към тях с предложение, което да доведе до по-добър резултат", подчерта Цонева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Мухахахахаха
    Джендър България няма никакъв шанс да влезе в парламента освен ако не е прилепена към Пълни Педерасти,така че да си спестят цирковете
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари