Дмитрий Медведев: Да превърнем живота на европейците в кошмар

0
Русия планира икономически удар срещу Европа
Русия планира икономически удар срещу Европа Снимка: АП / БТА

Русия планира икономически удар срещу Европа

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация - Дмитрий Медведев излезе с остри заплахи към европейските държави чрез своя канал в социалната мрежа Телеграм. Поводът за изявлението му е свързан с украинската инвазия в Курска област.

Призив за икономическа война

В публикацията си бившият президент на Руската федерация призова за целенасочени действия срещу държавите, налагащи санкции на Русия: "Трябва да се опитаме да нанесем максимална щета на страните, които продължават да налагат санкции срещу Русия и нейните граждани".

Конкретни заплахи

Медведев очерта няколко основни направления за атака срещу европейските държави, включително срив на икономиките, институциите и подкопаване на общественото доверие. "Буквално, да унищожим енергетиката им, индустрията им, транспорта, банковите и обществените им услуги", заяви той в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    10
    до 7
    Ами що ревете тука, че 1000 лв минимална заплата не ви стига?!? Я глей, три пъти по-висока от на рашките!😁😁😁
  • -1
    9
    Твоето име
    Медведев естествено няма за какво да завижда на западноевропейския кенеф,смърдящ от кирливи ислямистки бежанци и гнусни десетополови ПеПерасти. Към западналите държави може да се стреми единствено смрадливият бесарабски циганин хомосексуалист мартинчо който пак се е изсрал с мазни лайна и абсолютни лъжи,но това е нормално за гнусното хохълско лайно,газ пикае мършата,че българският народ изрита господарите му обратно в канала откъдето изпълзяха хахахахахаха
  • 0
    8
    ахахахаха
    По данни на МВФ, Русия е четвърта икономика в света по ППП. УСрайна обаче нещо я няма в класациите. Дали затова ДеБил-ПеПеругите не отиват да бранят бандеронацистките ценности и нашмърканата Киевска маймуна????
  • 3
    7
    ахахахаха
    371 лева стана минималната работна заплата в Русия от 1 януари Минималната работна заплата в Русия се вдигна от 1 януари. От 1 януари 2024 г. За това ли проруските дебили киснат в България като ташаци а не хващат пътя за любимата си Русия?
  • 2
    6
    Твоето Име
    Завижда руския помияр че на запад средностатичтическия човек живее в пъти по добре отколкото крепостните в руския кенеф. Вижте една пенсия на запад колко е, и колко е пенсията в Разия! Толкова го е яд, че иска да превърне живота им в ад, първо оправи живота на руснаците пиян олигофрен. Лихвата в Разия мина 20%, рублата вече десетилетия бори долара, ама с долари вървиш в цял свят, с рубли само в руския кенеф!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари