Директорът на ДАИ е освободен заради техническите прегледи

1
Борислав Муеров е освободен със заповед на Димитър Главчев
Борислав Муеров е освободен със заповед на Димитър Главчев Снимка: БГНЕС

Борислав Муеров е освободен със заповед на Димитър Главчев

Министър-председателят Димитър Главчев е освободил директора на Агенцията "Автомобилна администрация" Борислав Муеров. Това стана ясно по време на парламентарния контрол.

Причината са проблемите настъпили с годишните технически прегледи на автомобили.

След въвеждане на новата система са появиха твърдения, че има проблем с изискванията за изгорели газове и по тази причина много от леките коли, при това по нови модели от последните години не могат да покрият тестовете. В същото време собственици на коли на по 10 - 20 години с дизелови двигатели минават тестовете безпроблемно.

Борислав Муеров е дългогодишен служител на МВР. Преди да оглави "Автомобилна администрация" бе на различни ръководни длъжности, включително и шеф на полицията в Стара Загора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Капиталиста
    Дъртите комуняги окупирали властта се опитват да тероризират населението в бг, и се мъчат чрез репресии да забранят на хората да карат бензинови коли. Нарочно въвеждат непостижими прагове за бензиновите коли, за да не може новите коли да ги преминат... Комунягите винаги действат с репресии и принуди. Забележете, че никъде в западна Европа не спират бензинови коли от движение. Булгаристан е европейската версия на Беларус - и двете държави се управляват тоталитарно от несменяеми диктатори - дърти комунисти. В Беларус си имат диктатора Лукашенко - държан на каишка от Путин, в бегетовицата имат диктатора Бойкошенко, държан на каишка от някаква бабичка - Урсула...
  • 4
    3
    Катамаран
    Купувайте лодки, катамарани, джетове, яхти, кораби,шлепове, танкери и дъски за уиндсърф , че скоро няма да видите шенген освен с водните си помагала.
  • 13
    2
    Indianec v BG
    Глупак до глупака, майно льо, Простак до простака. Хау!
  • 21
    1
    Гасим пожари
    Защото нещата наистина отиваха към огромен пожар. Коли на пропан и метан, дето не отделят практически нищо ги събаряхте. Остави това ама автомобил на бензин излязъл от немски завод преди две години, и той падаше под ножа. Опитаха се да направят нова касичка ама не им се получи.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари