Димитър Главчев: Прецених, че е най-добре да си запазя доброто име

1
Това коментира министър-председателят във връзка с отказа му да приеме за втори път поста на служебен премиер
Това коментира министър-председателят във връзка с отказа му да приеме за втори път поста на служебен премиер Снимка: МС

Това коментира министър-председателят във връзка с отказа му да приеме за втори път поста на служебен премиер

Нашето правителство си свърши работата, нямаше никакви забележки по провеждането на изборите. Запазихме европейския път на България“. Това заяви министър-председателят Димитър Главчев пред медии в Париж. Премиерът е във френската столица във връзка с Олимпийските игри.

„С всеки изминал ден се усложнява политическата обстановка и се появи напрежение. Стигна се дотам да се иска смяната на първия човек в държавата по Конституция - на председателя на Народното събрание. Абсолютно необяснимо за мен и то без никакво основание. Прецених, че е най-добре да си запазя доброто име, което смятам, че имам. Появиха се и спекулации за мои зависимости, за които аз не знам и реших, че е по добре да постъпя по този начин“. Това коментира министър-председателят във връзка с отказа му да приеме за втори път поста на служебен премиер. Димитър Главчев посочи, че оценката за неговата работа е най-добре да бъде дадена от българските граждани.

Премиерът сподели, че преди няколко месеца е поел тази позиция поради липсата на други желаещи от възможни варианти. „Сега се появиха други кандидати, нека да им се даде шанс“, призова Главчев.

Министър-председателят отново поздрави всички български олимпийци за успехите им и пожела успех на тези, на които им предстоят още състезания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари