Димитър Димитров получи отличие за цялостен принос към русенския футбол

1

Драгомир Драганов връчи знака на областния управител на председателя на Областния съвет на Българския футболен съюз

Димитър Димитров бе удостоен с почетен знак от областния управител.

Председателят на Областния съвет на Българския футболен съюз в Русе, Димитър Димитров, бе отличен със знака на областния управител Драгомир Драганов. Това признание му бе връчено заради изключителния му принос към развитието на футбола в региона. Датата на събитието съвпадна и с 67-ия рожден ден на Димитров.

„Вашето име е символ на решителност и отдаденост. През годините доказахте себе си като една от най-забележителните фигури, прославили Русе и България във футболните среди. Благодарим Ви за радостта, която ни носехте с Вашата игра, както и за изключителните треньорски и мениджърски умения, допринесли за развитието на младите футболни таланти в региона. Продължавайте да бъдете пример както на терена, така и в живота, защото именно упоритите усилия са ключът към успеха. Като дългогодишен председател на БФС в Русе и делегат на футболните срещи, Вие издигнахте авторитета на русенския футбол. Със своето уважение към играчите и публиката, спечелихте доверието на обществеността,“ сподели Драганов по време на срещата с Димитров.

Областният управител също така увери, че институцията, която ръководи, ще продължи да подкрепя спорта в региона на високо ниво. „Убеден съм, че заедно ще продължим успешното си сътрудничество и ще работим активно за развитието на българския футбол,“ допълни той.

По време на разговора стана ясно, че на 15 септември започва първенството в Областната група. Димитров изрази специална благодарност към кметовете на Ценово, Бяла, Две могили, Иваново и Сливо поле, които въпреки ограниченията в общинските бюджети, успяват да намерят средства за подкрепа на футбола в малките населени места.

Димитър Димитров, роден на 3 септември 1957 година, е с над 250 изиграни мача за „Локомотив“ - Русе и „Лудогорец“ - Разград. Бил е треньор на „Локомотив“ и „Дунав“, а от 2006 година заема поста председател на Областния съвет на Българския футболен съюз.

Припомняме, че по времето, когато Драганов е бил кмет на Две могили, общинският футболен отбор е бил на крачка от влизане в Б професионална група и дори е играл два пъти на финала за купата на Аматьорската футболна лига на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    А група
    Наздраве!
  • 4
    3
    До стълбът
    Уникален коментар! Браво!
  • 2
    2
    фен на локото
    Дъщеря му на Митко Кулеманса е голям миндил.
  • 14
    1
    стълбът
    Двама пияници се награждават един друг в един деградирал град! Единият събаря стълбове по жп прелези и после се крие като мишка, другият-символ на корупцията в русенския футболот години, доколкото такъв ивма!! Само псевдо кмета липсва, но сигурно е някъде на друга дебилна фотосесия!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари