Димитър Бербатов и Стилиян Петров излизат на звездно футболно шоу

1
Над 60 000 продадени билета за благотворителния мач между Манчестър Юнайтед и Селтик
Над 60 000 продадени билета за благотворителния мач между Манчестър Юнайтед и Селтик Снимка: БТА

Над 60 000 продадени билета за благотворителния мач между Манчестър Юнайтед и Селтик

Над 60 000 билета вече са разпродадени, като очакванията са, че "Олд Трафорд" ще бъде изпълнен до последното място в събота, когато от 16:00 часа легендите на Манчестър Юнайтед се изправят срещу тези на Селтик в благотворителен мач. Капацитетът на стадиона от над 70 000 места ще бъде напълно запълнен, според последните данни.

Сред звездите на Манчестър Юнайтед ще видим българската футболна легенда Димитър Бербатов, докато в отбора на шотландския Селтик ще играе друг виден български футболист – Стилиян Петров. Очаква се изключителен интерес от страна на феновете на Селтик, които ще пристигнат в голям брой, за да видят своите идоли от славния период на клуба, включително достигането до финала за Купата на УЕФА през 2003 година.

На терена ще се завърнат и някои от най-емблематичните играчи на Манчестър Юнайтед като Пол Скоулс, Уейн Рууни, Майкъл Карик, Карел Поборски, Антонио Валенсия, Микаел Силвестър и Ники Бът. От страна на Селтик, в игра ще бъдат Йоргос Самарас, Ян Венегор оф Хеселинк, Артур Боруц и Джо Ледли, които ще зарадват своите привърженици с появата си на терена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари