Дилър продавал дрога в магазин в Банкя

0
Полицаи са открили над 1 килограм марихуана и амфетамини
Полицаи са открили над 1 килограм марихуана и амфетамини Снимка: Архив

Полицаи са открили над 1 килограм марихуана и амфетамини

39-годишен мъж, работещ в магазин в Банкя, е задържан при акция на СДВР за продажба на наркотици.

Вчера, в рамките на специализирана операция по противодействие на разпространението на наркотици, е бил задържан мъж, осъществявал продажба на дрога в търговски обект в град Банкя.

Задържането е извършено непосредствено след извършена сделка, при която мъжът е предал на купувачи две пликчета, съдържащи марихуана и амфетамин.

След последвали претърсвания на магазина, в който е работил задържаният, са открити и иззети множество полиетиленови пликчета и кутийки, съдържащи растителни масла и кристално вещество.

Последвали са действия и на територията на дома на дилъра, намиращ се в столичния квартал "Люлин". Там разследващите полицаи са открили и иззели значителни количества наркотици: около 1 килограм марихуана, 100 грама метамфетамин, 20 грама амфетамин и 30 грама "Екстази" под формата на таблетки. В дома му са открити и над 2500 лева, за които се предполага, че са от незаконната му дейност.

Закупилите дрога при първоначалната сделка лица са разпитани и освободени.

39-годишният мъж е задържан с мярка "задържане под стража" за срок до 72 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, като действията по него продължават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари